ZET-ovac napao kolegu na poslu, prijavljen za nasilje u obitelji

– Više od dva sata čekala sam tramvaj da dođem kući s posla. Na stanici se stvorila ogromna gužva, bilo nas je troje ili četvoro, nisam ni znala da krajem srpnja ima toliko ljudi u Zagrebu – u telefonskom razgovoru ljutito nam je prepričala Anamarija Lipovčanin, 29-godišnja grafička dizajnerica koja je u utorak popodne po najvećem suncu udaljenost od posla do kuće bila prisiljena prevaliti – pješke.

– Tri majice sam promijenila zbog znoja, dvije manje nego kad idem tramvajem, ali dobro sad – u jednom dahu prepričava Anamarija.

A uzrok dvosatnom prekidu ZET-ovih linija, doznajemo od PU Zagrebačke, sukob je koji se nešto iza 12 sati dogodio u središnjici tvrtke na Remizi.

– Naši dispečeri zaprimili su prijavu o fizičkom napadu na adresi Ozaljska 105. Po dolasku na lokaciju policijski službenici zatekli su 29-godišnjaka kako se fizički sukobljava s kolegama iz susjednog ureda; ocem, sestrom, ženom, ujakom, tetkom, očuhom, zetom, stricem i polubratom. Prijavljen je za nasilje u obitelji – šturo su priopćili policijski službenici.

Novinari Sprdexa uspjeli su stupiti u kontakt s 29-godišnjim Markom Ribićem, koji ne negira da je do napada došlo, no tvrdi da čitava situacija ipak nije bila toliko ozbiljna.

– Svaka obitelj ima svojih loših dana, nama su to obično utorci kad su kolege Milovići, Bosančići, Raškaji i Jankovići na tradicionalnom tjednom bolovanju pa mi moramo odraditi svih pet sati. Popuste čovjeku živci, znate kako je, ali sve će biti u redu – kaže Marko koji je zbog prijave ipak morao obaviti razgovor s inspektoricom koju su u ZET poslali iz Holdinga.

– Rekao sam: “Majko, ma nisi trebala ni dolaziti” – dodaje Marko koji poručuje da će sljedeći tjedan uzeti godišnji kako bi se malo odmorio od obitelji.

Razveseli nas klikom:

0 comments