Delegacija kninskog HDZ-a automobilom udarila konja; policiji trebalo sat vremena da utvrdi tko je tko

Delegacija kninskog HDZ-a u subotu poslijepodne u Bosni i Hercegovini doživjela je lakšu prometnu nesreću kada se, iz još neutvrđenih razloga, pred njihovim automobilom našao konj.

„Auto je udario konja i za nekoliko trenutaka skupilo se okolnog svijeta. Svi su gledali to jadno biće kojemu evolucija nije dala da napreduje preko određene granice. A bio je tu i konj“, govori nam jedan očevidac koji je tek kasnije ustvrdio da su u automobilu čak tri takve jedinke.

Netko je uskoro pozvao policiju, a dok su bosanskohercegovački policajci došli na mjesto događaja pala je već noć pa je, priznaju u policiji, bilo prilično teško ustvrditi tko je tko.

„Željeli smo da je netko od sudionika u stanju nešto pametno reći. Na našu nesreću, konj je bio u nesvjesti. Tek nakon sat vremena uspjeli smo ustvrditi tko je tko jer su se nepoznati sudionici iz automobila glasali vikanjem „Tuđman, Tuđman, devedesetprva“, a znamo da je rječnik konja razvijeniji od toga“, govori nam Miran Uglješić, inspektor koji je izašao na teren.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments