Hrvat namlatio ženu jer su ga iznervirali divljaci iz Sirije koji dolaze u Europu

BIBINJE – Brojni Sirijci koji ovih dana pješače po dvije tisuće kilometara samo kako bi napakostili Europljanima uzeli su, baš kako su najavljivali brojni skeptici, prve žrtve. Tako je tridesetpetogodišnja Mara P. (podaci poznati redakciji) dobila prijelom podlaktice, četiri masnice i razvaljen stan kojeg će čistiti i ribati najmanje tri dana nakon što joj se zabrinuti suprug Josip iznervirao kad je vidio koliko izbjeglica dolazi u Europu pa ju je, iznerviran i u afektu, namlatio.

“On vam je takav. Ne podnosi nepravdu, ne čudi me što se to dogodilo. Nije on kriv, nego oni koji puštaju te teroriste”, Josipov potez pravda prvi susjed koji kaže da ovaj ponekad zna popiti zabrinut zbog pomanjkanja vrijednosti i poštenja kod današnjih ljudi.

“Sirota žena, eto vidite što se događa kad ljudi sa drugog kraja svijeta dođu narušavati kršćanske vrijednosti. Čovjek trpi dok može, ali onda mu jednostavno pukne film i nastrada osoba koja je najmanje to zaslužila”, nastavlja naš izvor.

Josipa je, saznajemo od prijatelja, navodno najviše iznerviralo to što su građani te lopove i prevarante u Njemačkoj dočekali pljeskom i darovima.

“Vidite, to je bila kap koja je prelila čašu. Josip je godinama radio u Njemačkoj dok se nije otkrilo da je službenim autom otišao za Božić u Hrvatsku i onda je protjeran iz Njemačke. A ove lopove i prevarante dočekuju kao heroje”, završava prijatelj.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments