PRESEDAN: Čovjek kojeg živcira Big Brother umjesto pisanja Facebook statusa promijenio program

– Ma ne znam tko uopće može gledati to sranje svaki dan od 21 do 23, vikend specijale do ponoć, javljanja uživo na puni sat i dnevne reprize od 14 do 15 sati. Meni je neshvatljivo i kako se ona Stefani može onako ponašati, ne znam ni što Ervin vidi u njoj, ali zato su Vasići, moram priznati, velike legende – izjavio je za Sprdex Robert Flek, prosječni građanin kojeg Big Brother uopće ne zanima.

Robert je, naime, dio grupe od 800.000 Hrvata koji svake večeri planiraju gledati dokumentarce o indonezijskim sufražetkinjama te pokretima otpora u južnom Sudanu, no čudnim spletom okolnosti od 21 do 23 sata ostanu zalijepljeni za RTL-ov freak show.

Jedini poznat način borbe protiv ovog brutalnog i bolno nametnutog gledanja poremećenih Big Brother stanara do sada su bili bijesni Facebook statusi kojima ovi nesretni Hrvati nakon odgledane epizode svoje tragične ispovijesti dijele s prijateljima.

– Ne znam više što da radim! Oko 8 sati otišao sam iz kuće na sastanak svog knjiškog kružoka gdje smo trebali raspravljati o utjecaju burke na predadolescentsku predodžbu žene o samoj sebi, a oko 22 sata gledao sam hoće li Barbari ispasti bradavica dok se presvlači. Ovo mora prestati! – zavapio je jedan nenamjerni gledatelj Big Brothera čijoj su se potresnoj ispovijesti u komentarima pridružili i brojni drugi.

– Zbog gledanja Big Brothera propustila sam četiri treninga debatnog kluba. Ne znam ima li sada uopće smisla ići na Svjetsko prvenstvo u Manillu? – zavapila je 43-godišnja blagajnica u Konzuma Tina Ivić, a među nastrašnije tragedije uzrokovane Big Brotherom spada ona Josipe Leskovac iz Sinja koja je zbog jutarnje reprize propustila otkriti lijek za rak.

I tko zna koliko bi nesretnih sudbina ovogodišnja parada nemorala ispisala do kraja godine da kasno sinoć upravo Robert s početka priče nije došao do revolucionarnog otkrića. Kao i svako takvo u povijesti, i ovo je nastalo slučajno:

– Pokušavao sam svoja dva psa vodiča koji pomažu slijepima dresirati da izbjeglicama iz Sirije počnu dostavljati hranu kad me opet prekinula uvodna špica Big Brothera. Nisam se ni okrenuo, a već sam gledao Miku i Gibu kako lamentiraju o Ivoninoj menstruaciji. Ni sam ne znam što se točno dogodilo, sjećam se samo kako jedan od psića stoji pokraj mene s nekim čudnim predmetom u ustima. Na televiziji više nije bio RTL već krasna meksička opera na HRT-u 4 kojeg i inače gledam petkom navečer. Onda sam shvatio, Floki je promijenio program! – prepričao je za Sprdex Robert svoje iskustvo s otkrićem daljinskog upravljača.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments