HSP-ovac kritično nakon što je u Big Brother kući vidio romskog gay Srbina

Prvi petak u rujnu trebao je biti dan kao i svaki drugi u životu Čedomira Radenovića, 42-godišnjaka iz okolice Sinja. On je, prema ustaljenoj praksi, već najranije ujutro svoj Facebook profil okitio linkovima sa stranice “Dogodilo se na današnji dan u Domovinskom ratu”, a do podneva je marljivo odradio svoj dnevni zadatak komentiranja na apsolutnu svaku objavu 300-injak hrvatskih portala.

Nakon što je do ručka izliječio gotovo 60% kompleksa jer se zove Čedomir, ovaj je otac šestoro djece otišao je do lokalne birtije gdje je novu konobaricu trebalo naučiti da ga zove isključivo po ratnom nadimku Brigada kojeg je sam sebi dao 4 godine nakon rata.

– Teško mi je o tome uopće govoriti, još popodne je bio sasvim normalan. Evo, suze mi dođu kad se sjetim kako je beštimao za ručkom i psihički me zlostavljao jer mi je nestalo Perwolla black pa mu je omiljena majica nakon pranja dobila slabiju nijansu crne, a dobro se zna da to zaštitni znak onih šupaka iz HSP-a KHJKLIPOK, a ne njegovog HSP-a MPOPUBFS – izjavila je za Sprdex Brigadina žena Radomila poznatija po nadimku Hrvatska vila.

Radomila je, naime, nešto prije 23 sata svog muža pronašla onesviještenog na kauču nakon što je, prema prvim informacijama, pogledao prvu epizodu ovogodišnjeg Big Brothera.

– Pacijent je u bolnicu primljen u kritičnom stanju, a spašen je samo prisebnom reakcijom službe hitne pomoći i sinova Hrvatka, Zvonimira, Branimira i Josipa Bana koji su mu putem do bolnice puštali B stranu prve Thompsonove kazete – kazao je za Sprdex dežurni liječnik splitskog KBC-a.

Na kraju, uspjeli smo doći i do par rečenica samog Brigade koji je, iako iscrpljen, uspio dati kratku izjavu i ispričati se što nam čitav dan u inbox nije poslao da smo srpski portal.

– Mirno sam gledao Dnevnik kad mi je pas Mladi Jastreb slučajno skočio na daljinski i okrenuo na RTL. Toliko ekavice nisam čuo od obiteljskog okupljanja za Bož…, ovaj, otkad sam s jednom puškom sam samcat oslobodio 600 hektara okupirane Krajine gdje sam i dobio nadimak Brigada. Transvestit, riječke Srpkinje, Makedonac, Hrvatica lezbejka, sve sam to nekako preživio, al kad su prikazali romske pedere Srbine, i to dvojicu! Slomilo me – kratko je za Sprdex izjavio Brigada koji Big Brother, kao i svi drugi pravi Hrvati, ne planira gledati više nikad do večeras.

Razveseli nas klikom:

0 comments