Sanader zavapio nakon presude: Kako da skupim 12,4 milijuna kuna u jednu večer? Pa nisam više premijer

Dobri i pošteni dr. Ivo Sanader nakon više od pet godina tavorenja u udbaškom kazamatu dočekao je mrvu pravde te je odlukom nepristranog Vrhovnog suda, čije je članove imenovao HDZ, oslobođen optužbi za aferu Fimi medija.

No, da udbaška zmija nikad ne spava postalo je jasno samo nekoliko minuta nakon objave vijesti o poništenju procesa kad se u javnosti pojavila informacija kako Sanader izlazak na slobodu mora platiti nevjerojatnih 12,4 milijuna kuna.

– Odakle da skupim 12,4 milijuna kuna u dva sata? Pa nisam više premijer – zavapio je naš jadni Ćaća koji će se, ako je pravde, slobode ipak dočepati.

Naime, prema informacijama kojima raspolaže Sprdex, Sanader će rano ujutro predati zahtjev za registracijom nove političke stranke koju će, kao i svaki put do sada, voditi do pobjede na izborima.

Kako saznajemo, već u subotu na zagrebačkom Remetincu održat će se osnivačka skupština Hrvatske demokradske zajednice (HDZ) koja će istog dana predstaviti svoj predizborni program bez ijedne točke, čisto da izbori budu barem malo napeti.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments