Prvi susjed Adolfa Hitlera: Bio je miran, uvijek je pozdravljao i pomagao nositi stvari, šokiran sam da je to mogao učiniti

Danas su svi mediji objavili kako je ubojica iz zaleđa Vodica, kao svi ubojice u povijesti ako se pita susjede, bio miran i uvijek se javljao.

Javljanje na ulici i nuđenje pomoći pri nošenju stvari iz automobila tako se još jednom pokazalo kao najbolja varka na koju su do sada nasjeli milijuni susjeda ubojica.

U berlinskom arhivu tako su danas objaveljeni dokumenti ispitivanja prvog susjeda Adolfa Hitlera iz 1945. godine.

“Evo šokiran sam. Uvijek se fino javljao. Prošao bi sa psom na ulici onako fino zalizan i uvijek bi lijepo rekao “Heil Hitler” i digao desnicu. Ja bih odgovorio desnicom u zraku i rekao “Heil Hitler”. Ne znam što mu se događalo u glavi”, rekao je prvi susjed Adolfa Hitlera kojeg je šokirala činjenica što je živio vrata do čovjeka odgovornog za smrt 50-ak milijuna ljudi.

“Fin je bio čovjek, nekoliko puta mi je pomogao nositi kese iz dućana, ne mogu vjerovati da je bio spreman na takvo što. Istina, sad kad malo promislim, bio je šutljiv i imao čudne brkove. Ali nitko od susjeda nije očekivao da bi mogao napraviti nešto takvo”, kaže druga susjeda Magda.

Razveseli nas klikom:

0 comments