U Narniji zadovoljni HDZ-ovim predizbornim programom

Velika panika zavladala je u jutarnjim satima u taboru HDZ-a kada je, netom prije početka predizbornog skupa, jedan od članova koji je naučio sva slova abecede pregledao je govor  Tomislava Karamarka i došao do zapanjujućeg otkrića.

Naime, član koji je zbog straha za vlastiti život ako se sazna da je pismen poželio ostati anoniman, stranačkom glasnogovorniku saopćio je kako je Vaso Brkić prepisao zadaćnicu svoje četverogodišnje kćerke, no, srećom, ispostavilo se na kraju da je to ipak bio HDZ-ov predizborni program.

I dok su reakcije oba hrvatska novinara koji su budni dočekali kraj Karamarkovog govora bile uglavnom negativne, a javnost je s podsmijehom dočekala gospodarske planove navodnog njemačkog instituta, HDZ-ov skup s oduševljenjem su gledali na drugom kraju galaksije.

Prema ekskluzivnim informacijama kojima raspolaže Sprdex, Karamarkovo izlaganje izazvalo je pravu euforiju u Narniji gdje već mjesecima muku muče da zadrže titulu najfantasy mjesta u svemiru.

– Ovo je nevjerojatno! U Nigdjezemskoj već mjesecima najavljuju da će za svakog novorođenoj jednoroga davati tisuću vilinskih niti, a kako čujemo u Međuzemlju i Ozu ozbiljno se priprema stopostotna zaposlenost uz pomoć javnih radova na tunelu za oblake. Bili smo u velikom škripcu, nismo znali kako se mjeriti s takvim idejama, a onda je netko odlučio vidjeti što se u svijetu događalo prije 10 dana i upalio najnovije vijesti HRT-a. Brade su nam pale do poda kad smo čuli HDZ-ov program – izjavio je za Sprdex Rilly Maxi Rill, predsjednik Narnijskog vijeća za međusvjetsku suradnju koji je najavio da će s implementacijom Karamarkovih ideja započeti čim dobiju sve potrebne dozvole Ministarstva lijepih misli.

Razveseli nas klikom:

0 comments