Sanaderov odvjetnik predao zahtjev za legalizaciju nekretnine: Puštaju ga čim mi odobre sve dozvole, možda već 2953.

Nakon što je za slobodu svog klijenta sudu ponudio nelegaliziranu nekretninu bez uporabne dozvole, odvjetnik Ive Sanadera javnost je obavijestio da je još istog dana ispravio vlastitu sramotu i u katastarskom uredu podnio zahtjev za legalizacijom založene nekretnine.

– Uočili smo nekoliko propusta u procesu traženja jamčevine. Prvo, čini se da smo omaškom sve nekretnine ponudili za jamčevinu, a nijednu članovima Vijeća. Drugo, izgleda da je za kuće, zgrade i takve stvari potrebno imati nekakve dozvole. Nemam pojma, nismo se s takvim stvarima zamarali dok sam ja bio premijer – izjavio je za Sprdex dr. Sanader koji će, pisali su mediji, iza rešetaka provesti još desetak dana.

– Ajde neka, čujem da je u Remetinec jučer ušao sin jednog mog HDZ-ovca jer je pijan automobilom ubio dvije srednjoškolke i zaštićenu srnu pa će bit zgodno da ga bacim kući kad skupa izađemo – izjavio je bivši premijer.

Sanaderov optimizam dijeli i njegov očito sposobni odvjetnik koji je, kako je rečeno, već podnio zahtjev za legalizacijom nekretnine.

– Popodne sam bio u katastarskom uredu i predao zahtjev za svim potrebnim papirima. Razgovarao sam i s članovima izvanraspravnog vijeća koji su bili veoma susretljivi. Sanadera puštaju čim budu gotove sve dozvole, možda već do kraja listopada 2953. godine – izjavio je Krešimir Devčić.

Razveseli nas klikom:

0 comments