Ususret novim snjegovima ZET snizio cijene guranja autobusa

”Šteta što je ovaj bombaš uhićen, sad ćemo mi morati po stanicama čistiti lopatama ono što je on mogao bombama” kažu iz ZET-a.

ZET bi se od dugova mogao spasiti prihvati li ponudu HRT-a za remake legendarnog filma ''Vlak u snijegu''
Osim guranjem, putnici će popust na kartu moći dobiti i ako u autobus uđu s vlastitom lopatom

ZAGREB – Potaknuti brojnim prozivkama o cijeni karata posljednjih mjeseci s jedne strane, te najavama novih snježnih nanosa snijega s druge, čelnici ZET-a odlučili su ubiti dvije muhe jednim udarcem. Naime, budući da je općepoznato kako nanos snijega veći od penisa novorođenčeta u Japanu paralizira zagrebački javni prijevoz barem na tri dana, zetovci su odlučili pokrenuti promotivnu akciju tokom koje će svim guračima autobusa i tramvaja omogućiti 50% popusta pri kupovini karte.

„Istina je. Ljudi će konačno dočekati jeftinije karte, a moguće je i da po prvi puta nakon što smo odbacili konjske zaprege doživimo snježni dan bez zastoja u prometu” kaže nam direktor ZET-a Dubravko Baričević.

Upitan za konkretne cijene Baričević odgovara: ”Haha, znam, znam,  reći ćete da nam je uz ovolike popuste jednostavnije bilo svima ponuditi besplatan prijevoz. Vožnja u prvoj zoni za gurače će iznositi samo 30 kuna. U ostalim zonama popusti su još i veći. Bagatela!” uvjerava nas direktor ovog zagrebačkog gubitaša.

Ova akcija vjerojatno će najbolje poslužiti studentima, a u ZET-u se potajno nadaju i da bi, barem za snježnih dana, mogli u potpunosti iskorijeniti švercanje u javnom prijevozu.

„Ma što kažete? Evo prva vijest! Imam djevojku u Novom Zagrebu. Jednom u šest mjeseci idem do nje, jer ne mogu priuštiti kartu. Jako mi nedostaje, ali tako je to kad vas dijeli Sava. Evo baš nekidan smo se vidjeli, skupili smo oboje neke novce pa smo se mislili naći na nasipu. Nažalost, dok sam šetao od kuće do stanice ZET je opet podigao cijene pa nisam uspio prijeći Savu. Ali mahali smo jedno drugom svaki sa svog nasipa, jedva čekam sljedeći mjesec“ govori Marko s Trešnjevke koji je oduševljen novim cijenama.

„Odmah ću kupiti jednu kartu za guranje i odgurati autobus do Novog Zagreba. Otkad se nismo vidjeli djevojka je uspješno završila dva tečaja kuhanja i godinu na fakultetu. Jako se veselim susretu” kaže Marko.

Razveseli nas klikom:

0 comments