Tragedija u obitelji Ilčić: Zbog stopiranja kurikularne reforme Ladislav od uzbuđenja svršio u hlače

Jučerašnji dan u obitelji Ilčić u potpunosti je demantirao staru narodnu “po jutru se dan poznaje”. Naime,nakon što je doživio vrhunac političke karijere u vidu pojavljivanja na HRT-u duljem od 10 sekundi,nije bio ni svjestan da ga na kraju dana očekuje još jedan vrhunac.

“Nisam mogao ni zamisliti da će zaustavljanje kurikularne reforme pobuditi u meni ono najbolje,ali i najgore. Toliko uzbuđenje nisam osjetio od zadnje Puljićeve propovijedi” ispričao nam je vidno rastresen Ladislav,predsjednik HRAST-a, najpoznatiji nemasturbator i najveći protivnik uvođenja seksualnog odgoja u škole.

Naime, neretni je Ladislav, gledajući reprizu Jokićeve ostavke, uslijed nekontroliranog vala emocija i nekakvog vražjeg osjećaja ejakulirao u hlače.

“Bilo je strašno, svi ti nerođeni, potencijalni ljudi i glasači hrasta, tisuće njih, milijuni na podu moje dnevne sobe”, očajan je čelnik Hrasta koji nikako nije mogao zaustaviti Sotonin napad koji ga je obuzeo gledajući Jokića na televiziji.

“Osjećao sam se kao najgori zločinac, Sotona me toliko obuzeo da sam u jednom trenutku osjetio ugodu”, iskren je Ilčić koji je poplavio pola dnevne sobe.

“Situacija je u jednom trenutku eskalirala, to nije prestajalo. Prijetilo je da se izlije u kapelu koju smo napravili u kući”, kaže Ilčić koji se u posljednji trenutak sjetio pozvati Željku Markić.

“Kad se ona pojavila, uzbuđenje je samo splasnulo, sotona me je napustio”, ispričao je čelnik Hrasta.

Autor: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments