Šibensko kninski župan sa 16 tisuća kuna jedva spaja kraj s krajem: “Stranačke kolege mi se rugaju da mi djeca ispite polažu učenjem”

Cijela Hrvatska danas se sažalila nad nesretnom sudbinom šibensko-kninskog župana Gorana Pauka koji mjesečno životari sa nehumanih 16 000 kuna.

„Što reći, jadan čovjek, nedaj bog nikom“, krsti se desnom jedna Šibenčanka dok lijevom vadi bocu iz koša za smeće blizu šibenske podružnice HDZ-a.

„Znam da mnogi moji sugrađani žive i rade za puno manje, ali tko im je kriv što se nisu na vrijeme učlanili u HDZ“, pomirljiv je Pauk koji je za vrijeme intervjua rukavom uspio sakriti vidno istrošeni Rolex, ali nije mogao sakriti da na nogama ima preko šest dana stare Gucci cipele.

„Vjerujte, nije lako“, nastavlja tužno ubogi župan i priznaje da ima dana kada ne može priuštiti niti biftek u restoranu, a kamoli jastoga.

„Jednom je bila stranačka konvencija u Zagrebu, četvero nas je istim autom išlo da uštedimo. Nažalost, nisam znao za domjenak sa tamburašima nakon konvencije. Joj sramote kad sam svakom sviraču dao samo po tisuću kuna, i  danas me sram kad se sjetim“, otvara dušu Pauk koji je, nezadovoljan plaćom političara i župana, u nekoliko navrata razmišljao da zaista nešto počne raditi.

„Onda sam se sjetio da sam političar i da nešto znam raditi ne bi bio političar“, pošten je Pauk.

„Ma lako za mene, ali djeca mi studiraju u Zagrebu, a evo, od kada su upisali, brojni me stranački kolege zaje*aju da mi djeca ispite polažu učenjem. Što ako nešto zbilja i nauče, postanu pametni i počnu razmišljati svojom glavom, kako ih onda nagovoriti da se učlane u HDZ“, tužno dodaje siromašni načelnik.

A da znate koliko mi zarađujemo od pisanja ovih tekstova molili bi nas da otvorimo žiro račun za uplate. Ali kad već nema novca neka bude lajkova. Podrži nas lajkom na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments