Sanader nakon puštanja iz zatvora viđen među izbjeglicama na putu za Austriju?

Bivši i nikad prežaljeni hrvatski premijer, dr. Ivo Sanader, odlukom izvanraspravnog vijeća Županijskog suda u Zagrebu pušten je danas da se brani sa slobode. Nakon izlaska s petogodišnje robije, Sanadera su dočekale kćeri te supruga Mirjana koja je ljubav prema mužu dokazala tako što je za njegovu slobodu bila spremna založiti kuću koju su skupa ukrali.

– Država dala, država će uzet’, haha – dobro je raspoložena u telefonskom razgovoru s novinarom Sprdexa bila Mirjana koja, božici pravde hvala, teško stečenu imovinu ipak nije trebala založiti budući da je njen muž iz Remetinca pušten bez jamčevine i mjera opreza.

Sud je, logično, odlučio da ne postoji rizik kako će Sanader nakon izlaska na slobodu pobjeći te će mu čak biti i vraćena putovnica, čim je u Hrvatsku vrate austrijske vlasti gdje je prije pet godina od USKOK-ovih istražitelja pobjegao.

No, čini se da mu ona niti neće biti potrebna. Za razliku od njegovih nasljednika, Sanader nikad nije bio tip čovjeka koji dopušta da drugi odlučuju u njegovoj sudbini te se odmah po izlasku iz Remetinca, umjesto kući, zaputio u Opatovac gdje smo snimili ovu ekskluzivnu fotografiju.

Prvi pokušaj mu nije uspio, ali sada konačno znamo da postoji Bog koji je marš dva milijuna Sirijaca prema Beču tempirao kad je bilo najpotrebnije.

Trči, Ćaća, trči do slobode!

SanaderIZBJEGLICE

Razveseli nas klikom:

0 comments