Sanader savjetuje Salaha Abdeslama da se preda hrvatskim sudovima: Nek te brani Prodanović, još ćeš i odštetu dobiti

Hrvatski sudovi su poput Dinama u Europi – kad misliš da ne može gore oni te neugodno iznenade. Tako je, nakon što mu je trideset puta odbijena jamčevina u kojoj je sudu ponuđeno pola države, Sanader na slobodu izašao bez ikakve jamčevine i bez ikakvih mjera opreza. Tako bivši premijer već danas popodne može ponovo doći na čelo HDZ-a ili neke druge, manje mafijaške organizacije.

Bivši premijer kaže da mu je drago šta su stvari ovako završile jer je ovo” točno onakva Hrvatska kakve se sjeća sa slobode”. Mlade HDZ-ovce, ali i druge mlade ljude koji život misle posvetiti bavljenju kriminalom, pozvao je da se ne plaše priča nesposobnih ljudi o “pravnoj državi i mehanizmima vlasti” kao ni pričama o “nezavisnim i pravednim sudovima”.

“Tko voli fikciju nek čita Harryja Pottera ili knjige Davora Domazeta Loše”, dobro je raspoložen bivši premijer.

Osvrnuo se i na nedavne događaje u Parizu. “Ćaća” smatra da bi se Salah Abdeslam trebao predati hrvatskim sudovima i za odvjetnika uzeti Čedu Prodanovića.

“Ne da će ga obraniti, još će mu država trebati platiti naknadu za eksploziv koji je putem izgubio. I nek nudi ništa za jamčevinu, netko od tih uhljeba koje sam pozapošljavao će uvijek nešto krivo pečatirati pa će slučaj, kao svaki drugi, probiti ustavne rokove i eto slobode”, smije se Sanader.

Razveseli nas klikom:

0 comments