USKOK najavio da Mamića iz pritvora pušta sredinom prosinca, Zdravko poludio: Za Božić bi čovjek trebao biti s obitelji

– Charlie Sheen ima sidu, a Zdravko Mamić je kupovao utakmice i prao novac, evo šokiran sam – u jednom dahu izjavio je za Sprdex Josip Lekić, predsjednik Instituta za preočite stvari i zakašnjele reakcije (IPSZR) koji odrađuje jedan od najzaposlenijih mjeseci u karijeri.

– Ne pitajte me ništa, telefon nam ne prestaje zvoniti, još mi samo fali da Luka Nižetić sazove konferenciju za medije jer ima nešto šokantno za priznati – dodao je Lekić kojeg smo, kao stručnu osobu, nazvali da prokomentira činjenicu da je bankovni račun najbolji svjedok obrane na hrvatskim sudovima.

Naime, nakon skandalozne presude Tomislavu Horvatinčiću koji je, inače, hospitaliziran zbog šoka kad je čuo da će morati na godinu i pol u zatvor ako u sljedeće tri godine opet propelerom prepolovi dvoje ili više turista, u četvrtak je stigla i obavijest iz USKOK-a kako će Zdravko Mamić biti pušten iz istražnog pritvora.

– Kada obavimo sve istražne radnje, vrlo vjerojatno do sredine prosinca, optuženi Mamić moći će izaći na slobodu uz jamčevinu – stoji u šturom priopćenju iz USKOK-a.

Iako u trenutku pisanja ovog teksta nismo uspjeli dobiti dodatno pojašnjenje, saznajemo kako je ova odluka izazvala pravu pomutnju u odjeljenju C na Remetincu.

Tamo su, naime, nakon uhićenja smješteni Zdravko Mamić, njegov brat, sin, nećak i pas Nero koji će, ako USKOK ustraje u svojoj suludoj odluci, sredinom prosinca biti rastavljeni.

– Bezbožnici, orjunaši, jugofili! Pa pola stranke mi je ovdje, Davor je isto na putu koliko čujem, Bandić malo je, malo nije… Božić je valjda vrijeme kad čovjek treba biti s obitelji i prijateljima – grmio je stariji Mamić koji je, dodajmo, navodno odustao od bijega iz zatvora razgrađivanjem rešetki otrovom iz pera Ivice Blažička.

Razveseli nas klikom:

0 comments