Hrvati sretni što je parlamentarna kriza završila pa mogu nastaviti s ekonomskom

Tihomir Orešhović novi je hrvatski premijer odlučili su u srijedu popodne čelni ljudi HDZ-a i Mosta nezavisnih lista nakon maratonskih pregovora koji su opasni prijetili da se otegnu u šesnaestu minutu.

– Bilo je uistinu napeto, momci su veoma tvrdi pregovarači. Nakon što nam je SDP ponudio osam ministarstava i mjesto premijera, HDZ je bio svjestan da mora nadmašiti ponudu. Moram priznati da sam oduševljen pozicijom predstavnika stanara u našoj zgradi u Smičiklasovoj 9, to je točno ono što smo od početka željeli i konačno možemo krenuti u reforme – izjavio je za Sprdex Božo Petrov koji je sretan što je pregovore ipak uspio dovršiti u 15 minuta.

A prema istraživanju Ipsos Pulsa, sretni su i brojni građani koji nakon završetka parlamentarne krize konačno mogu nastaviti s onom ekonomskom.

– Evo već sedmi tjedan zaredom cijene goriva padaju jer nema tko podignuti trošarine. Pa još malo gorivo neću točiti u kuhinjske posude s mjerilom nego direktno u rezervoar. Kakav je to život? – zapitao se jedan nesretni građanin koji ne zna kako bi živio ni koga bi za svoje probleme krivio ako zemlja nije u krizi.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments