PANIKA U HDZ-U Čistačica pomiješala registar nacionalnih izdajica i članova stranke: Trebat će nam mjeseci da shvatimo koji je koji

– …a nakon objave registra izdajica nacionalnih interesa osnovat ćemo i Ministarstvo kopanja po starim ranama #samoreforme – posljednja je rečenica današnjeg obraćanja javnosti Tomislava Karamarka putem svog Facebook profila kojom je najavio pokretanje 20-ak novih reformi. Kako je najavio predsjednik HDZ-a, reforme su plod višemjesečne analize čuvenog IFO instituta i trebale bi riješiti sve aktutne hrvatske probleme od prije 25 godina.

– Hrvatska nema vremena za 100 dana mira nove Vlade. Počinjemo raditi odmah. Do ožujka ćemo riješiti apsolutno sve probleme koje su Hrvate mučili 1991. godine, a do kraja mandata mogli bi stići i do 96′ – izjavio je Karamarko koji je za sutra najavio predstavljanje programa pokretanja gospodarstva zapošljavanjem 200.000 ljudi na otkopavanju komunističkih jama.

– Do petka ćemo imati registar agresora na Hrvatsku koji bi trebao povećati BDP za 18%, a već sljedeći utorak očekujemo porast noćenja u Dalmaciji zbog objave registra izdajica nacionalnih interesa. Do sredine veljače očekujemo da će oko 97% stanovnika Hrvatske biti u nekom registru – izjavio je Karamako.

No, velebni HDZ-ov plan oporavka zemlje, kako saznajemo, mogla bi poremetiti neobična nesreća.

Naime, registar izdajica nacionalnih interesa vrijedne ruke HDZ-ovih volontera već su sastavile, ali spletom nesretnih okolnosti on možda neće ugledati svjetlo dana.

Kako saznajemo, registar je pohranjen u tzv. Sanaderovoj sobi koja zjapi prazna otkad u stranku novac stiže preko računa umjesto u crnim torbama. Tamo se čuva i popis živih i mrtvih članova stranke, zbog kojeg se soba morala dodatno širiti.

– Popis članova stranke nalazio se na stolu, a netko je slučajno do njega stavio i popis izdajica nacionalnih interesa. Sumnjamo na čistačicu. Iskreno, ne znam što da radimo sada. Trebat će nam mjeseci da shvatimo koji je koji – izjavio je za Sprdex jedan HDZ-ovac koji je na popis članova stranke dospio 1996. godine kada je nacionalne interese izdao prodajom svoje prve dvije tvornice,

 

 

Razveseli nas klikom:

0 comments