Hrvati bijesni na HRT jer je govor novog premijera emitirao bez titlova

Točno u 18.30 hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i novoizabrani mandatar Tihomir Orešković održali su na Pantovčaku tiskovnu konferenciju na kojoj su se obratili javnosti.

Kako saznajemo, konferenciju je uživo pratilo više od 2 milijuna Hrvata koji pred televizore požurili kako bi vidjeli kako izgleda premijer kojeg na nedavnim izborima nisu odabrali. U kratkom govoru predsjednica Grabar Kitarović potvrdila je kako je Tihomir Orešković sakupio potrebnih 76 potpisa saborskih zastupnika te je predala mikrofon budućem premijeru.

– Zafaljum se svim, i obićavam da će novu odgovorni funkcij obn ašati verlo odgovorni – prema prvim informacijama izgovorio je Orešković iako se još uvijek očekuje službeni prijevod s Pantovčaka.

Kako saznajemo, govorom budućeg premijera izrazito su razočarani i građani diljem zemlje koji naprosto ne mogu vjerovati da je HRT tiskovnu konferenciju emitirao bez titlova ili barem simultanog prijevoda.

S Prisavlja su objavili tek šturo priopćenje kako će u večernjem Dnevniku specijalni gost biti najpoznatiji svjetski stručnjak za poluhrvatski, Joe Šimunić, koji će javnosti prevesti što im je poručio prvi čovjek države.

Božić je, daruj Sprdex lajkom na Facebooku.

Razveseli nas klikom:

0 comments