Kolinda otkazala konzultacije sa strankama jer je morala na konzultacije na faks

Predsjednica Kolinda živi kao svaka prosječna hrvatska studentica: troši tuđi novac, pravi se da nešto radi, a zapravo ne radi ništa i po cijele dane stavlja svoje slike na Facebook.

Ipak, danas se našla u prilično nezgodnoj situaciji jer je žurila na fakultet, a u kuću su joj počeli dolaziti neki ljudi.

“Kuca netko na vrata, jednom dvaput, ne prestaje. Već sam mislila da je Jakov opet počeo zivkati dostave po gradu kad ono nekakvi manjinci. Ja kažem, neka hvala, ne treba mi ništa što prodajete, iman i noževa i usisavača, eno toliko toga iman da mi ruter stoji na Meštrovićevom kipu”, prisjeća se Kolinda Grabar Kitarović, studentica na FPZ-u.

Ipak, manjinci, ispostavilo se na kraju, nisu prodavali ništa iz top shop ponude nego nešto još beskorisnije – svoje saborske mandate.

“Ma lako za njih, kasnije počeli dolazit svi drugi. Kad mi je Sinčić pokucao na vrata mislila sam da Jakov opet nije pratio ratu za stan. A lijepo sam mu rekla da preselimo u studentski dom”, priča Kolinda koja je nepozvane goste koji su došli na nekakve konzultacije zamolila da odu jer je žurila na konzultacije.

“Ma išla sam na konzultacije u Bože Skoke, Vaso Brkić mi je predložio da njega uzmem za mentora. A bio je tamo jedan mladić, sve nešto sramežljiv, gleda me al nikako da preuzme odgovornost, Božo se zove, takvi stalno oko mene, osjećala sam se kao na studentskoj srijedom u Roka”, prisjeća se simpatična studentica Kolinda koja se nada da će nakon faksa napustit mjesto predsjednice države i naći neki pravi posao.

Razveseli nas klikom:

0 comments