PROCURIO POPIS Na Milanovićevoj inauguraciji pjevat će Kolinda

Uskoro bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i njen nasljednik Zoran Milanović danas su se sastali na Pantovčaku.

“Pričali smo o predsjedničkoj funkciji, o tome što sve čeka Milanovića. Ali kratko smo se dotakli i nekih bitnih stvari”, rekla je nakon sastanka Kolinda.

Demantirala je glasine da su dugo pričali o zaista važnim stvarima.

“Pa kako bi to, vidjeli ste u mandatu, nikad nisam povezala dvije važne rečenice”, kaže Kolinda zgrožena takvim glasinama. Mnogi joj, kaže, govore da u zadnje vrijeme teško poveže dvije ikakve rečenice.

Zoran Milanović još ne otkriva kako će izgledati njegov mandat. Kako se neslužbeno doznaje, bit će dosta drugačiji od premijerskog mandata.

“Ne možemo sa sigurnošću reći što znači da će biti dosta drugačiji. Možda će kao i onda igrati Playstatiton, ali bez Sauche”, kaže nam izvor blizak budućem predsjedniku.

“To bi bile velike promjene. Vidite, on i Saucha su igrali u dvoje, a sad bi on mogao igrati sam. To znači i prelazak na single player igre”, dodaje naš izvor.

No, za to će trebati još pričekati. Prvo treba proći inauguracija na kojoj će, Milanoviću, pjevati Kolinda Grabar Kitarović.

“Žena je bez posla. Odnosno, bez posla je već godinama, ali sad ostaje i bez primanja. Iskustvo ima, pjevala je na javnim događajima, a nekad je znala nešto i reći. Makar bi bilo bolje da nije. Teško da ima boljeg izbora od nje”, dodaje izvor blizak Milanoviću.

Podsjetimo, Milanović je pobijedio nakon što je u kampanji pobijedio osobu koja se bavi pjevanjem i Miroslava Škoru.

Razveseli nas klikom:

0 comments