Gluhi telefon u Vladi, traži se prevoditelj: “Glavni ljudi ne mogu komunicirati, Karamarko ne zna engleski, a Orešković hrvatski”

Samo dva sata od kad smo saznali tko će biti novi hrvatski premijer došlo je do problema u vladajućoj koaliciji.

“Iako su se pojavile glasine da Petrov nije uzeo tabletu za jutro poslije nakon što je jučer promijenio dvoje partnera, to nije istina. Ipak, da problemi postoje to je istina”, govori nam jedan visoki izvor iz vlade. Naime, Karamarko i Orešković nikako ne mogu naći zajednički jezik, doslovno.

Kad je Orešković ušao u prostoriju progovorio Ivan Tepeš iz koalicijskog HSP-a Bog Dragi Zna Kojeg 1941. je skočio poput hobita u namjeri da zaštiti Karamarka. “On je englez, oni su nas ubili na Bleiburgu”, urlao je Tepeš dok se Ilčić sakrio iza stolice, ali je izašao kad je shvatio da nije riječ o muslimanu.
pak, kako saznajemo, uskoro se pokazalo da bi moglo biti problema u komunikaciji.

“Karamarko ga je pitao kakav je s domoljubljem. Na kraju se ispostavilo da on uopće ne zna reći riječ domoljublje što je osnova svake točke HDZ-ovog programa”, govori nam naš izvor kojemu je novi premijer sumnjiv.

“Kad mu je jedan naš član prišao i rekao “Zaposli mi sina” on ga ništa nije razumio. Dakle, ne da ne zna hrvatski, on ne zna ni osnove uhljebohrvatskog toliko potrebnog za rad u domaćoj politici”, očajan je naš izvor koji je čak predložio da angažiraju Ingrid Antičević Marinović, ali bi onda to već bila tripartitna vlada.

“Hm, vidite ovako, da je SDP predložio čovjeka koji godinama ne živi u Hrvatskoj, koji hrvatski ne zna i koji se na društvenim mrežama predstavlja engleskom inačicom imena rekli bi da se sigurno radi o komunistu i četniku. Ovako je HDZ to predložio pa je to ok”, govori nam naš izvor iz HDZ-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments