Turisti masovno otkazuju aranžmane za Hrvatsku: “Nepoznati smo javnosti i ne znamo jezik. Bojimo se da bi nas mogli postaviti za premijera”

Dan nakon što je doslovno pronađen novi mandatar i hrvatski premijer brojni turisti naglo su počeli otkazivati aranžmane za Hrvatsku.

“Odmah sam otkazao čim sam čuo priču novog hrvatskog premijera. Ja sam Englez, u Hrvatskoj niko ne zna za mene, ne znam pričati hrvatski. Dakle, udovoljavam svim uvjetima. Pa nisam lud da postanem hrvatski premijer, tko bi se time bavio. Svaki dan 12 sati čistim septičke jame, ali barem znam s čime imam posla”, govori, evo slučajnosti, Tim Morris iz Londona koji se na Linkedinu ipak ne potpisuje kao Tomislav.

Strah među turistima izazvala je priča koja se proširila,a koja kaže da su Karamarko i Petrov besciljno lutali Zagrebom u potrazi za premijerom kad su naišli na budućeg mandatara koji je turistički razgledavao Zagreb.

Tu priču nam je ispričao jedan mladić koji tvrdi da je sve vidio na svoje oči.

“Je li te zanima mjesto premijera”, navodno su Oreškovića pitali Karamarko i Petrov.

“Premijera, super”, navodno je odgovorio Orešković, a njegov prijatelj nam se kune da je on mislio na mjesto na premijeri Star Warsa koja se upravo odigravala.

“Nikakvo mjesto premijera. Pa on je poslovan, a ne lud čovjek, što je vama”, govori nam Oreškovićev blizak prijatelj.

“Eto, sad vam je jasno zašto neću doći u Hrvatsku s obitelji. Na more ne možeš jer ako uđeš u dubinu od pola metra samo gledaš kad će Horvatinčić od tebe napraviti uspomenu i RIP status. A sad ne možeš u Zagreb da te neko ne bi napao premijerskim mjestom”, govori nam Britanac sa početka priče.

Razveseli nas klikom:

0 comments