EKSKLUZIVNO Šatoraši šire biznis: Usluge prosvjedovanja izvozimo u EU, uz dva srušena ministra treći gratis

Tramvajski promet u Savskoj danas je obustavljen zbog kolone ljudi na ulici. Dok se mnogi pitaju što se događa Sprdex donosi ekskluzivu. Riječ je, kako saznajemo iz izvora bliskih vrhu Domoljubne koalicije, o promociji povodom osnivanja tvrtke za uslužne djelatnosti prosvjedovanja Šatoraš d.o.o.

Đuro Glogoški, direktor novoosnovane tvrtke, ovim želi pokazati cijelu paletu usluga koje njegova tvrtka nudi.

– Dugo smo o ovome razmišljali, i sad kad smo napokon stvorili brend odlučili smo da je vrijeme da se otisnemo u poslovne vode. Od 20.000 kuna penzije se u Hrvatskoj danas ipak ne da živjeti. Pa pogledajte samo u kakvoj straćari nam ministar živi. Šatoraš d.o.o. nudi mnogo sadržaja i mogućnost customizacije prosvjeda po vašim željama te smo dostupni za sve vrste evenata – izjavio je na predstavljanju tvrtke Glogoški.

Vođa prosvjeda u Savskoj novinarima se pohvalio i podatkom kako je tvrtka u stanju unutar 24 sata skupiti između 3000 i 5000 prosvjednika na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj i do 1000 bilo gdje na teritoriju EU. Predstavio je i nekoliko paketa s popustom:

– “Standard prosvjed” – dolazak na lokaciju te izvikivanje zahtjeva ili parola ne dužih od 140 znakova. “Deluxe” – svaki treći prosvjednik dolazi s transparentom, tekst možete poslati SMS-om, a nudimo i usluge grafičke obrade. “Supreme” – za naše zahtjevnije mušterije nudimo paket remećenja javnog reda i mira, minimum 50.000 kuna štete na javnim površinama ili povrat novca – nabrajao je osnovne aranžmane Glogoški koji je naglasio i kako tvrtka planira proboj na inozemno tržište.

– U pregovorima smo za prvi testni prosvjed u Berlinu. Protiv izbjeglica. Planiramo im pokazati čemu stvarno služe šatori – najavio je Glogoški koji je za duže prosvjede najavio i poseban popust.

– Uz dva srušena ministra, trećeg dobivaju gratis – zaključio je uz napomenu kako troškove smještaja branitelja u hotelima za vrijeme trajanja prosvjeda snosi naručitelj.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: