NOVI SKANDAL S LAŽNOM ADRESOM: Potencijalni ministar branitelja Đuro Glogoški nije prijavljen u Savskoj

Trakavica oko izbora ministra branitelja vuče se već mjesecima. Kako branitelji predlože nekog tako se nađe neka sitnica koja javnosti smeta, poput zavarivanja vrata invalidnoj ženi ili kupovanja diplome.

Nastavi li se broj kandidata za ministra penjati ovim tempom već bi preksutra mogli imati više kandidata za ministra nego stanovnika
Nastavi li se broj kandidata za ministra penjati ovim tempom već bi preksutra mogli imati više kandidata za ministra nego stanovnika

Situacija je postala toliko usijana da je Tomislav Karamarko zaprijetio braniteljima da nađu adekvatnog kandidata ili će im on osobno svima naći zaposlenje. Naposlijetku se Đuro Glogoški odlučio žrtvovati.

“To je najmanje što mogu učiniti” rekao je Glogoški. “Mislim da ne moram ni isticati da ne namjeravam primati ministarsku plaću. To bi ipak bio preveliki pad prihoda za mene.”

Međutim prokletstvo ministra branitelja se nastavilo kad smo otkrili da Đuro Glogoški uopće nije prijavio boravak u šatoru u Savskoj, iako ga je više svjedoka vidjelo tamo, uključujući predsjednicu Kitarović, premijera Oreškovića te nekoliko milijuna televizijskih gledatelja. Pitali smo gospodina glogoškog da se očituje.

“Taj šator mi stvarno počinje stvarati probleme” žali se Glogoški. “Kad postanem ministar odmah ću narediti njegovo uklanjanje. Jeste li vi znali da oni nemaju ni dozvolu za njega? A SDP-ov ministar Matić ne samo da im je dopustio da ga drže tamo preko godinu dana nego ih je još snabdjevao strujom. Oduvijek sam govorio da ga treba maknuti s tog položaja”, oštar i pravedan je budući ministar.

Razveseli nas klikom:

0 comments