STRAHOTA U KRIŽEVCIMA Mladić završio u registru izdajnika jer je pogledao film sa srpskim titlovima

– Pošto nemam stalno zaposlenje banka mi nije odobrila kredit da kupim sebi i curi kartu za kino i kokice. Ne ponosim se time, ali jesam, skinuo sam film. Bilo je to prije tri dana, cura i ja zavalili smo se na kauč kad je netko zakucao na vrata – počinje svoju priču Slavko T. iz Križevaca, 24-godišnji mladić kojeg smo intervjuirali u istražnom pritvoru u Remetincu.

– Mislio sam da je došla policija jer sam koristio torrente, ali ovo je bilo još strašnije. “Otvaraj izdajniče!” vikao je policajac pred vratima, a uskoro se pred kućom stvorilo 50-ak policijskih vozila te sam uhićen – kaže Slavko koji je i službeno postao prvi Hrvat suočen s ozbiljnim optužbama za izdaju.

– Imamo indicije kako je ovaj mladić, a znamo mi dobro tko se još prezivao Mladić, kasno sinoć na laptopu pogledao Povratnika sa srpskim titlovima. Dok naši ljudi ginu boreći se protiv ćirilice, ovi i ovakvi podmuklo je uvlače u hrvatske domove – izjavio je na press konferenciji povodom svečanog upisa prve osobe u Registar izdajnika Tomislav Karamarko.

Predsjednik HDZ-a najavio je i ekspresno suđenje te oduzimanje državljanstva za sve slične prekršaje.

– Kriminalci, lopovi, narkomani, utajivači poreza i ostali članovi HDZ-a neće mirno gledati kako nam ovakvi upropaštavaju zemlju – oštar je bio Karamarko koji je najavio i novi val uhićenja svih izdajnika za koje se utvrdi kako im božićne zvijezde još nisu uvenule ili da na ruletu češće stavljaju na crveno.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments