Orešković otkrio zašto sastanak s Crnojom traje 18 sati: Pitali smo ga da nabroji sve afere

“Gdje je žurba, razgovarat ćemo dok se sve tri strane ne usuglase”, rekao je neposredno prije sastanka čelnik MOST-a Božo Petrov, objavili su danas povjesničari nakon što su otkrili rukopise koji datiraju iz 5000. godine prije Krista. U rukopisama, predstavljenim danas, spominje se početak sastanka premijera Oreškovića i njegovih najvjernijih suradnika, Tomislava Karamarka, Bože Petrova i Google Translatea o sudbini ministra Crnoje.

Iako se isprva pretpostavljalo da odugovlačenjem Orešković želi završiti mandat, to je on demantirao danas izašavši pred praunučad novinara okupljenih pred banskim dvorima.

“Ajoj što se Zagreb promijenio, gdje su dinosauri, tu su bili kad smo ulazili. Što, i neandertalci su izumrli, tko će sad glasati za HDZ”, čudio se Orešković da bi se potom bacio na stvar.

“Ne, nismo odužili namjereno, ja sam pogriješio kad sam rekla Crnoji da nabroji sve afere. Eno ga na brojci od dvije milijarde i tristo milijuna. Još broji”, rekao je Orešković dodavši da je Karamarko prestao brojiti nakon treće.

Orešković je svjestan da javnost traži odgovore te je odbacio nagađanja da ignorira upozorenja znanstvenika o tome da bi se zbog podizanja razine mora Markov trg za dva milijuna godina mogao naći pod vodom.

“Ne bojte se, imamo svu opremu ako do toga dođe. Ipak, vjerujemo da ćemo završiti sastanak do tada. Ako ne do tada, onda sigurno do eksplozije Sunca najavljenog za pet milijardi godina”, obećaje Orešković.

Razveseli nas klikom:

0 comments