NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SINJU Čekajući sastavljanje Vlade mladi HDZ-ovac se zaposlio u privatnika

Tuga je možda i preblaga riječ da se opiše očaj koji je u četvrtak poslijepodne zavladao ulicama Sinja. Tamo je, naime, mještane u dnevnoj rutini, dakle na putu s kave u kladionicu i natrag, naprasno prekinuo vrisak mladog Hrvoja Roščića, 18-godišnjeg vlasnika tri prekršajne prijave i članske iskaznice HDZ-a.

Tužna priča ovog mladića počinje prije nešto više od 6 mjeseci kad se, osjećajući promjenu na nadolazećim izborima, učlanio u HDZ.

– A što da vam kažem, zbog ovog glupog Mosta 6 mjeseci nakon izbacivanja iz srednje škole još uvijek sam bio nezaposlen. Svi prijatelji su mi se počeli rugati – počinje svoju neobičnu priču Hrvoje koji se prije dva dana odlučio na presedan nezabilježen u povijesti Dalmatinske zagore te se javio na natječaj za posao.

– Ma kod nekog privatnika, trebala mi je hitno lova jer su na stranici SIGURNE DOJAVE 100% javili da stavimo sve AZ Alkmaar. Računam, pa privatnik je, sve i da dobijem posao do sastavljanja Vlade će sigurno propast pa se opet stignem negdje uhljebit – dodaje Hrvoje koji je računao kako će Most još barem nekoliko mjeseci otezati s pregovorima oko ministara.

– Kad su danas objavili sastav Vlade nisam mogao vjerovati! Pa što ću ja sad? Htio sam se zaposliti, a ne raditi! – suznih očiju ispričao nam je Hrvoje koji rečenicu nije uspio niti dovršiti jer se nakon pauze za ručak tokom koje smo obavili intervju, umjesto u šoping, na poštu i banku kao što to čine javni zaposlenici, morao vratiti na posao.

Razveseli nas klikom:

0 comments