KAKAV PEH Mladić iz Metkovića na tri dana otputovao iz grada pa jedini nije dobio mjesto u novoj Vladi

Tridesetrogodišnji Mislav Laušić iz Metkovića nemalo se iznenadio kad se danas vratio s trodnevnog posjeta selu samo da bi ustanovio da je sam samcat u gradu.

“Dobro, znate kako je u Dalmaciji zimi. Da NASA pošalje sondu u siječnju na glavni trg u Metkoviću ova bi im javila da tu nema života. Ipak, kad sam vidio da su kafići i kladionice prazni, znao sam da nešto nije u redu”, opisuje Mislav kako je grad bio prazniji od novčanika nakon subotnjeg izlaska.

Mislav je otišao kući gdje ga je čekao još jedan šok.

“Ručak je bio na stolu, još je bio topao. Kao da je maloprije netko tu bio. Osim što je kuća bila jezivo prazna. Na stolu me dočekala poruka. “Mislave, išli smo u Zagreb. Ja sam postala ministrica regionalnog razvoja, tata je zbog godina provedenih u kladionici i svih kombinacija koje je isprobao postao ministar znanosti. Sestra je potpredsjednica Vlade. Išli smo u kombiju s Juretićima, njih dopala poljoprivreda. Voli te mama! PS. Dođi gore, ministar demografske obnove još nije izabran”, pisalo je na poruci koja me dočekala”, prisjeća se Mislav.

Ubrzo je shvatio da je jedini Metkovac koji je ostao bez ministarske fotelje u novoj Vladi, ali već sutra putuje za Zagreb.

“Jedino se bojim da bi grad mogao postati meta lopova. Ali neće, oni su nam sad koalicijski partneri. Neće valjda na svoje”, uvjeren je Mislav.

Razveseli nas klikom:

0 comments