HDZ se hvali: Ostojić je planirao likvidirati Gotovinu, Karamarko ga je spasio uhićenjem

Danas je tajnik HDZ-ovog Odbora za branitelje Goran Vidović rekao kako je Ostojić 2002. godine imao plan likvidacije Gotovine ukoliko ga ne bude moguće uhvatiti.

"Nikada nećemo otkriti kako smo spasili Gotovinu od crvenih", često se hvale HDZ-ovci
“Nikada nećemo otkriti kako smo spasili Gotovinu”, često se hvale HDZ-ovci kojima je uvijek na prvom mjestu bila sigurnost generala.

Vidović je iznio standardnih HDZ-ovih nula argumenata da potkrijepi svoju tezu, a Ostojić mu je zaprijetio tužbom.

Ipak, iz HDZ-a nisu priznali da se njihov član zaletio s optužbama već su ponudili teoriju po kojoj su oni zapravo Gotovini spasili život.

“Vidite, Ostojić je planirao ubiti Gotovinu ali ga je u tome spriječio Karamarko koji je Gotovinu prvi locirao, uhitio i transferirao i tako slavnom hrvatskom generalu zasigurno spasio život i dušu od krvožednog komuniste Ostojića”, ponosan je na ulogu HDZ-a jedan visoki dužnosnik koji je želio ostati anoniman.

Gotovini je pomoglo i što su zatvori puni HDZ-ovaca. “Ima li sigurnijeg mjesta za čuvati nekog domoljuba od zatvora punog HDZ-ovaca”, pobjedonosno dodaje naš izvor.

Ipak, prema riječima HDZ-ovaca, Gotovina nije jedini Hrvat kojeg je ova stranka spasila.

“Vidite, tijekom devedesetih slavnom pretvorbom i privatizacijom uništili smo milijun radnih mjesta. Znate li koliko je to potencijalnih ozljeda na radu”, hvali se naš izvor iz HDZ-a.

“Da ne kažem da se uglavnom radilo o velikim industrijskim postrojenjima, a znamo kako su tamo nesreće teške. HDZ je uništenjem svih tvornica spasio na desetke, stotine hrvatskih života, dragi Bog zna koliko bi padova sa skela ili sličnih nesreća bilo da su te tvornice nastavile raditi”, nastavlja.

“Ali nisu zahvaljujući nama”, ponosno dodaje naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments