UŽAS U VINKOVCIMA: Vlasnik dućana Boso napadnut kemijskim oružjem, gađali ga burecima iz njegova dućana

Bosiljko Stanić, vlasnik dućana Boso danas je napadnut u Vinkovcima. Iako su prve informacije govorile da je došlo tek do fizičkog napada, naknadno se ustanovilo da je napad bio kud i kamo gori.

“Napadači su koristili kemijsko oružje, Stanića su gađali burecima iz njegova dućana”, rekao nam je krim inspektor koji osigurava kontaminirano područje.

Podsjetimo, Bosini bureci među ostalim sadrže osiromašeni uran, himen indijanske djevice, zaostale mine iz Drugog svjetskog rata, suze radnica na minimalcu, začine pokvarenije od lokalnog političara, a neke inspekcije ustanovile su da se tu i tamo u bureku čak nađe i poneki komad mesa. Doduše dinosaura.

Protiv Bose su nedavno ustale brojne udruge za ljudska prava jer dućan sustavno krši prava svojih radnika. Pismo potpore radnicima došlo je čak i iz dalekog Vijetnama.

“Ja sam mislio da ja radim u teškim uvjetima, ali kad nam je šef pokazao uvjete u Bosi odmah nam je svima bilo lakše”, rekao je petogodišnji Sun Cin, radnik na pokretnoj traci gdje šesnaest sati dnevno slaže dijelove za mobilne telefone na plus 45 stupnjeva.

U najnovijem videu borci Islamske države zaprijetili su da će na europske metropole baciti razmrvljene Bosine bureke.

Razveseli nas klikom:

0 comments