TRAGEDIJA NA PANTOVČAKU Predsjednica ostala bez najvjernijeg suradnika, pokvarila joj se prednja kamera

Lijepa nasa vasaHrvatska je, u to više nema sumnje, na rubu ustavne krize. Na stranu to što se vremena kad smo imali Vladu sjećaju tek najstariji građani, na stranu i činjenica što je za mandatara odabran čovjek iz tportal rubrike Lijepa naša vaša, od danas bi, kako se čini, mogli ostati i predsjednice.

– Gospođa Predsjednica je jako potresena i nije u stanju davati izjave. Prerano je govoriti o prekidu mandata, ali svima je jasno kako će biti jako teško, ako ne i nemoguće, nastaviti raditi bez ovako važnog suradnika. Svi smo u šoku, ovo je ogroman i bolan gubitak. Predsjednica moli za razumijevanje te će ovaj težak period, nadamo se, prebroditi uz podršku obitelji – potvrdio je za Sprdex predsjedničin glasnogovornik istinitost glasina koje su rano jutros potresle zemlju.

Kolinda Grabar Kitarović, ostala je, naime, bez svog najvažnijeg člana kabineta i najbližeg suradnika. Predsjednici se, pokoj mu duši, pokvario fotoaparat.

– Neću otkriti toplu vodu ako kažem da sada možemo očekivati pad popularnosti voljene predsjednice. Bez fotoaparata, a pogotovo prednje kamere, postavlja se pitanje treba li uopće izlaziti iz kabineta? Treba razmisliti i o brojnim portalima. Što će sada pisati? Predsjednica je bila u posjetu Baranji i nešto govorila? Usporedite to sa: Pogledajte Kolindin selfie dok miješa čvarke poput prave snajke. Bojim se da za dva tjedna nitko neće ni znati da imamo predsjednika. Mogli smo tako odabrati i Josipovića – komentirao je tragediju za Sprdex poznati analitičar Srećko Lozar.

Da će bez prednje kamere Kolinda teško dočekati kraj mandata slažu se i brojni drugi analitičari koji strahuju da bi predsjednica umjesto fotografiranja i putovanja sada mogla pokušati nešto što nijedan njen prethodnik nije. Raditi.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: