STRAH I PANIKA: Građani SAD-a zaključavaju se u kuće nakon što je u zračnoj luci viđen Andrija Jarak

Izgleda da je staro hrvatsko prokletstvo koje kaže “Dabogda ti se Andrija Jarak javlja ispred kuće” danas dobilo internacionalno značenje. Naime, Andrija Jarak javio se iz Istanbula nedugo nakon što je došlo do terorističkog napada.

Gospodine Fuhreru, 200.000 vojnika Crvene armije bi još nekako i zaustavili, ali smo na prilazu grad vidjeli Jarka s mikrofonom, ne piše nam se dobro
Gospodine Fuhreru, 200.000 vojnika Crvene armije bi još nekako i zaustavili, ali smo na prilazu grad vidjeli Jarka s mikrofonom, ne piše nam se dobro

Nemamo još službene potvrde, ali navodno je Jarak u Tursku došao kao turist. “Još ne znamo sve pojedinosti, ali među europskim zemljama koje se ne vole već se širi kletva “Dabogda ti Jarak došao kao turist, a otišao kao novinar””, govori nam jedan dopisnik iz zapadne Europe.

Brojne zemlje već su podigle razinu opreza, a neke su rekle da će uz posebne agencije koje se bave proučavanjem potresa, vodostaja rijeka, tornada i drugih prirodnih nepogoda otvoriti i Ured za praćenje Andrije Jarka.

“Vidite, za prosječnog Hrvata Jarak je nešto poput poreznog inspektora. Drago mu ga je vidjeti ispred susjedove kuće, ali ga ne želi ispred svoje. E tako je sad i sa zemljama”, za Sprdex govori stručnjak za sigurnost Mate Pavić.

Kako javlja Reuters u SAD-u je u popodnevnim satima zavladala panika nakon što je nekoliko portala objavilo da je u jednu zračnu luku sletio Jarak.

“Bilo je strašno, ljudi su zatvarali prozore i vrate brže nego Hrvati firme u Milanovićevoj eri, ulice su odjednom bile puste poput računa privatnika u vašoj zemlji”, govori nam jedan američki novinar koji ne zna koju katastrofu Jarak sa sobom donosi, ali je znakovito da su im uskoro izbori a kandidat je Donald Trump.

Foto: Screenshot YouTube

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku.

Razveseli nas klikom:

0 comments