Hrvati zgroženi pronalaskom gravitacijskih valova: “Čime se to ljudi vani bave, ali nemaju ministre s ustaškim kapama?”

Brojne Hrvate koji su svoje radno vrijeme upravo privodili kraju surfajući Facebookom sablaznila je vijest o pronalasku gravitacijskih valova, a što su objavili svjetski znanstvenici.

“Pa što su oni to pronašli, kakvi crni valovi. Što nemaju nekog ministra da mu pronađu sliku s ustaškom kapom, a ne nekakve valove”, zgrožen je Marko Luković iz Zadra, a s njim se slažu i brojni drugi.

Vijest o pronalasku nekakvih valova grubo je prekinula hrvatsku medijsku svakodnevnicu prožetu ustašama i partizanima.

“Ne znam što da mislim, sad se takvi javljaju ovdje u komentare. Kažu da je to još Einstein pretpostavio, a Einstein je bio Židov. Ustaše su ubijale Židove”, neuspješno je priču na prave staze u komentarima na jednom domaćem portalu pokušao vrati Cro Guevara, mladi ljevičar. No, na njegovu žalost, u komentarima se, umjesto o crnim uniformama nastavila rasprava o crnim rupama.

“Gravitacijski valovi, u bivšoj Jugoslaviji sve je gravitiralo prema Beogradu, jasno je da je riječ o srbočetničkoj propagandi, nemaju more ni valove pa izmišljaju nekakve svemirske valove ZDS”, naposljetku je Hrvatsku u normalu vratio forumaš DuhRatnika1941.

“Ne ponovilo se više nikad”, govori jedan desni aktivist koji se boji da bi antihrvatski znanstvenici opet nekakvo besmisleno otkriće mogli tempirati na obljetnicu Bleiburga.

“Hoće li nam te gluposti donijeti nove informacije o ustašama i partizanima”, pita se mladić.

Razveseli nas klikom:

0 comments