Kolinda potjerala Šeksa s Pantovčaka: “Ne mogu pripremati ispite, pit ćemo kad prođu rokovi”

Neočekivane vijesti dolaze s Pantovčaka. Kolinda Grabar – Kitarović je objavila da joj Vladimir Šeks više neće biti savjetnik.

“Izlasci, pijanke, tko može učiti u tom čudu, treba zagrijati stolicu” požalila se Kitarović, istaknuvši da bi se to još izdržalo da ne plaća za faks radeći honorarno kao predsjednica.

“Ja mu kažem da idući tjedan imam ispit, a on me pita šta ćemo ispit. Samo mu je to napameti”, dodaje studentica Kolinda.

“Još sam se smilovala i oslobodila mu jučer dvadesetak pajdaša iz zatvora, ali očito je točna ona ‘pošten čovjek, gotova budala'”, očajna je Predsjednica koja zbog Šeksovog lumpovanja mora učiti u Nacionalnoj knjižnici. “Samo mi je šeks u glavi”, dodaje.

Predsjednica je u istom obraćanju objavila da traži novog cimera, urednog, društvenog i manje sklonog ekscesima. “Velika je to rezidencija, pa još režije, tjelohranitelji, jeleni, nema kraja troškovima. To je danas nemoguće s jednom plaćom”, rekla je predsjednica koja se ozbiljno sprema za ispitne rokove.

“Nema više gubljenja vremena. Vidite da sam i broj fotografija koje objavim na Facebooku smanjila na samo 219490329054 dnevno. Lako za Šeksa, neće se on ljutit, pit ćemo kad prođu rokovi”, dodaje odgovorna predsjednica.

Razveseli nas klikom:

0 comments