Kalašnjikov razočaran što mu je i ove godine pobjegla Nobelova nagrada za mir

”Postignuća Obame i Europske unije su kratkotrajna i nemjerljiva s vječnim mirom koji je mnogim dušama omogućila moja puška” izjavio je utučeni Mihail Temovejevič Kalašnjikov.

Ahmede, veoma uvažavam tvoj argument, no molim te dozvoli mi da te ovom puškom uvjerim u važnost mira i demokracije

MOSKVA – Nakon što je 2009. godine američki predsjednik Barrack Obama zaslužio Nobelovu nagradu za mir zbog nadljudskih napora da mir, osim u Irak i Afganistan, topovima pronese i ostalim zemljama Bliskog istoka koje bolesno čuvaju vlastite naftne izvore, Mihail Kalašnjikov je šutio.

No, nakon što je danas iz Švedske pristigla vijest kako je ovogodišnji dobitnih Nobelove nagrade za mir Europska unija, popularni Kalaš skoro je iskočio iz svoje smežurane kože. Odmah je svojoj životnoj družici naložio da obavijesti sve relevantne medije u svijetu, nije da se hvalimo, ali Ekatarina nas je nazvala odmah nakon Putina i CNN-a.

”Nemam ja više 40 godina pa da mogu trpjeti nepravdu. Jebe mi se za nagradu kad budem mrtav. Pogledajte bivše Sovjetske republike. Pa bilo bi ih još 20 da nije bilo kalašnjikova” odao je ovaj vitalni starčić svojom izjavom prve znake senilnosti.

Norveški Odbor za dodjelu Nobelove nagrade za sada ne želi komentirati Kalašnjikovljeve izjave. Prema neslužbenim informacijama izumitelj Kalaša morat će se strpjeti barem još 3 godine u kojima su nagrade rezervirane za Thompsonove fanove, kišu meteora koji bi mogli uništiti Zemlju i ideje Darth Vadera.

Razveseli nas klikom:

0 comments