Nestao B.P. (36) iz Metkovića, policija moli građane za pomoć: Jeste li vidjeli ovog čovjeka?

Policija je pokrenula potragu za nestalim Božom Petrovom iz Metkovića, posljednji put viđenim prije desetak dana na području Zagreba.

“Vidjeli smo se prije desetak dana, rekao je da mora odlučiti hoće li prijeći na Tele 2 bonove ili će ostati u bonbon tarifi, računao sam da mu je tjedan dana meditacije i premišljanja dovoljno da odluči. Međutim, kad ga i drugu nedjelju zaredom nisam vidio na misi, stvari su postale čudne”, govori nam jedan član Nacionalnog vijeća Mosta koji je želio ostati anoniman jer je član Nacionalnog vijeća Mosta što je samo po sebi sramota.

Tragom ove vijesti uputili smo se u Božin rodni Metković u kojem smo susreli samo jednog starijeg čovjeka koji sjedi ispred lokalne trgovine.

“Nema vam vamo malog Petrova, nema vam nikoga. Znate ono kako su ljudi odavde šezdesetih išli u Njmečaku. Eto, tako su vam i sad svi iz Metkovića išli raditi gore u Vladu”, govori nam stariji gospodin.

Ipak, kako upravo saznajemo, priča je dobila sretan epilog, a Petrov je pronađen na jednom brdu pored Međugorja gdje je meditirao i razmišljao.

“Pa zar čovjek ne može na miru ramisliti malo? Kako ste uopće shvatili da me nema? U Saboru ionako nema nikog, a kolegicu Strenju-Linić sam zamolio da kolegijalno iskače iz paštete svakog portala” – pomalo razočarano je rekao Petrov.

Do zaključenja članka nismo saznali o čemu je Petrov razmisljao ili odlučivao, ali neslužbeno saznajemo da ga je morilo kako ispuniti obećanje i ukinuti saborsku naknadu, a da ista njemu ostane.

Autor: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: