Karamarko predstavio cjenik za novorođenčad: muško dijete 1.200 eura, žensko 700, za nekršteno kazna 8.000 kuna

HDZ i Domoljubna koalicija, ekskluzivno saznajemo, u ponedjeljak će javnosti predstaviti projekt “Mali Hrvatina” na kojem su u suradnji sa stručnjacima iz Crkve, udruge “U ime obitelji” i 212 HSP-ova radili u proteklih mjesec dana.

Trebala sam se zvati Ivana, ali onda je Karamarko dodao 100 eura za djecu s pravim hrvatskim imenima - izjavila je za Sprdex dvomjesečna Hrvatka Petra Krešimira Franjinica Gojka Vukovarija Bešlić
Trebala sam se zvati Ivana, ali onda je Karamarko dodao po 100 eura za djecu s pravim hrvatskim imenima – izjavila je za Sprdex dvomjesečna Hrvatka Petra Krešimira Franjinica Gojka Vukovarija Bešlić

– Prvotna ideja bila je davati po tisuću eura za svako novorođeno dijete, ali onda smo shvatili da djecu rađaju i komunisti, Srbi, muslimani, pravoslavci… Pa to praktički znači da plaćamo uništavanje Hrvatske! – izjavio je za Sprdex visoki izvor iz HDZ-a koji je dodao i kako bi plaćanjem 1.000 eura za rođenje djeteta ispunili predizborno obećanje, a ne žele kvariti tradiciju.

– Stoga smo smislili bolji plan. Projektom “Mali Hrvatina” potičemo demografsku obnovu, ali isključivo pravim Hrvatima. Cjenik novorođenčadi još uvijek uštimavamo, ali mogu otkriti da za muško dijete dajemo 1.200 eura, žensko je 700 eura, a ako ga učlanite u HDZ do kraja prvog mjeseca života dajemo duplo! – otkriva naš izvor.

Također, da bi proces demografsko-moralne obnove Hrvatske bio potpun od  prvog ožujka uvodi se i poseban porez za loš odgoj, takozvana jugoslavenina.

– Da, loši roditelji bit će dužni plaćati jugoslaveninu. Ili titorez, još radimo na imenu. Roditelji nekrštene djece uplatit će po 8.000 kuna u državni proračun, izostanak s nedjeljne mise koštat će 400 kuna po djetetu, a najteži prekršaji poput ustajanja bez molitve za domovinu kažnjavat će se zatvorskom kaznom. Plan je da Vesna Pusić umjetnom oplodnjom rodi trojke pa da samo od kazni izgradimo Pelješki most – potvrdio je za Sprdex Tomislav Karamarko koji bi i sam mogao plaćati jugoslaveninu ako mu se dokažu optužbe za izdaju pravog hrvatstva činjenicom da zarađuje manje od žene.

Razveseli nas klikom:

0 comments