NEVJEROJATAN PODVIG: Kriminalac, diler i nasilnik, usprkos hrvatskim sudovima i Kolindi, uspio završiti u zatvoru

Pravi podvig napravio je Mario Laušić iz Bibinja, osuđeni kriminalac, obiteljski nasilnik, diler, švercer oružja, svodnik i voditelj lokalnog župnog zbora.

Umjesto skupih odvjetnika i novog bijega, El Chapo će izaći iz zatvora tako što će Kolindu kandidirati na meksičkim predsjedničkim izborima
Umjesto skupih odvjetnika i novog bijega, El Chapo će izaći iz zatvora tako što će Kolindu kandidirati na meksičkim predsjedničkim izborima

On je, naime, na Općinskom sudu u Zadru lani optužen na tri mjeseca zatvora. Ipak, za razliku od 99 posto drugih kriminalaca on bi, usprkos korumpiranim sudovima, policiji i Kolindi koja baca pomilovanja češće nego Petrov floskule, zaista mogao završiti u zatvoru.

“Ha,ha, istina je, nije bilo lako ali zaista sam se potrudio da završim iza rešetaka. Nije puno, samo tri mjeseca, ali čovjeka veseli”, priča Mario koji otkriva da iza svega stoji oklada s prijateljima.

“Lani sam se našao sa kolegama kriminalcima, dilerima, ratnim zločincima i nasilnicima. Bili smo Kolindi na inauguraciji pa smo nakon toga otišli na piće. Pričali smo kako je u Hrvatskoj lakše postat zastupnik nego ući u zatvor. Njih pola je bilo u Saboru, nitko u zatvoru. Ja sam iz zezancije i oklade prihvatio izazov i rekao da ću završit u zatvoru”, priča Mario kojeg su pravi problemi tek čekali.

“Namjerno sam napravio lošu pljačku, uhvaćen sam ali onda su počeli problemi. Prvo su policajci rekli da im platim i da će me pustit, onda su isto tražili suci. Dolazili su mi kući, spuštali cijene, govorili da dam bilo što i da će me osloboditi. Kad sam napokon osuđen pomazila me sreća pa sam ostao jedan od troje kriminalaca koje Kolinda nije pomilovala. I eto, tako sam naposljetku dobio termin odlaska u zatvor”, priča Mario koji ne vjeruje dok ne uđe tamo jer se svašta može dogoditi u zadnji čas.

Razveseli nas klikom:

0 comments