NOVI SKANDAL: Kolinda koristila SOA-u da prisluškuje pitanja na usmenom ispitu

Trakavica oko smjene Dragana Lozančića, šefa Središnje obavještajne agencije, još nije završena. Kolinda je već potpisala njegovu ostavku, ali joj nedostaje potpis premijera Oreškovića koji će o smjeni odlučiti kad sazna za ovu aferu, između rujna i studenog pretpostavlja se.

Iako se sumnjalo da se Kolinda naljutila zbog činjenice što je SOA-a prisluškivala njenog event managera Zdravka Mamića, stvari su, čini se, puno gore.

“Ne smije ti više ni osumnjičeni za milijunske malverzacije, pranje novca i lihvarske ugovore organizirati rođendan da te tajne službe ne prisluškuju”, izjavila je Kolinda prije nekoliko dana za Sprdex.

Međutim, kako saznajemo, afera je izbila kad je šef SOA-e zaprijetio Kolindi da će u javnost dati dokaze da je kolinda tajnu službu koristila da joj prisluškuje pitanja na usmenom ispitu.

“Kolinda nikako ne može položiti Osnove Ustava I. Zato je i potjerala Šeksa. Na kraju je odlučila iskoristiti tajne službe da prisluškuju usmeni ispit kako bi saznala što pita i naučila napamet. Međutim, Lozančić je zaprijetio da će sve dati u javnost, a ona je izgubila povjerenje u njega”, govori nam izvor iz SOA-a dodavši da je Kolinda Osnove Ustava I ipak prošla pomoću šalabahtera.

Razveseli nas klikom:

0 comments