PRIJELOMNA VIJEST U tvornici Borovo otkrivena nit o kojoj visi koalicija HDZ-a i Mosta

U tvornici obuće Borovo, kako Sprdex ekskluzivno doznaje, u ponedjeljak popodne otkrivena je nit o kojoj visi koalicija Mosta i HDZ-a. Prema našim izvorima, nit je fizički u toliko lošem stanju da su je radnici nazvali Bare, a njeno mentalno zdravlje također je izrazito narušeno.

Nakon najnovijih izjava Ivana Kovačića s nacionalnih televizija javnost su obavijestili da je odnos Mosta i HDZ-a iz statusa sapunice prebačen u pornić te će se moći pratiti u noćnom terminu FOTO: HINA/ Mladen Volarić
Nakon najnovijih izjava Ivana Kovačića s nacionalnih televizija javnost su obavijestili da je odnos Mosta i HDZ-a iz statusa sapunice prebačen u pornić te će se moći pratiti u noćnom terminu
FOTO: HINA/ Mladen Volarić

– Petrinu sam nekako preživjela, sad se uhvatim Bulja, zadržim to nekako na okupu, kad eto ti Kovačića. Na rubu sam pucanja, ne znam koliko još tereta mogu podnijeti. U početku je bilo lagano, pogotovo s HDZ-ove strane pošto su im glave uglavnom prazne pa su malo lakši, ali evo sad su već par mjeseci na vlasti, prvi novčanici su već počeli rasti… – izjavila je za Sprdex nit koja je nakon najnovijih izjava Ivana Kovačića rastegla kao plaća radnika tvornice u kojoj je pronađena.

Koliko još može izdržati prije pucanja, zasad nije poznato. Znanstvenici s nekoliko prestižnih europskih sveučilišta u ranim jutarnjim satima pregledat će nit, te se očekuje kako će ju proglasiti novim najčvršćim materijalom na zemlji.

– Koalicija HDZ-a i Mosta već je zamijenila francij kao najnestabilniji element poznat ljudima, a ovo je novo fantastično otkriće za koje ćemo sigurno naći brojne praktične primjene. Tko zna, možda ćemo uskoro upravo ovu nit koristiti za spajanje drugih izrazito nepovezanih stvari, poput misli Tomislava Karamarka – optimističan je jedan od znanstvenika.

Razveseli nas klikom:

0 comments