MOST: Ostojić je neotesani, vulgarni nasilnik, nije nam jasno zašto HDZ-u ne odgovara

Ranko Ostojić izabran je danas za predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, između ostalog, i glasovima iz Mosta. Nakon glasovanja izbile su tenzije između njih i HDZ-a čiji su članovi u čudu gledali kako Mostovci svi redom dižu ruku za mrskog političkog oponenta.

– Pomno smo pratili rad gospodina Ostojića i činio nam se savršenim SDP-ovcem za tu poziciju – kazao je Petrov.

– Čovjek je jedna sirovina, ponašanje mu je na razini ulice, nasilan je u svom odnosu prema sugovornicima… Da mu staviš ustašku kapu i gurneš među HDZ-ovce nikad ga ne bi pronašao. Bili smo sigurni da će naši koal… suradnici biti oduševljeni opozicijskim političarem s kojim se mogu poistovjetiti – izjavio je Petrov.

U slučaju da naši čitatelji nisu svjesni što je ovdje kontroverzno, po zakonu na mjesto predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost uvijek se postavlja kandidat opozicije. Kandidiranje Ostojića Mostovci su vidjeli kao savršenu priliku da istovremeno glasaju po uvriježenoj proceduri i izbjegnu kontriranje HDZ-u. Karamarko misli drukčije.

– To je jedan goropadni huškač i sijač mržnje koji srozava razinu rasprave u Saboru. Moramo ga maknuti, uzet će nam sve glasove – izjavio je za Hinu.

Razveseli nas klikom:

0 comments