Policija autoru poljudske svastike ponudila nove uvjete: Predaj se, ministar Hasanbegović traži zamjenika

Vlada je odlučila na impozantan način riješiti slučaj crtanja kukastog križa na Poljudu čija je slika obišla svijet i izazvala zgražanje ne toliko crtežom svastike, koliko praznim stadionom. Nakon prvotne ideje o nagradi od 20 000 kn, ali i činjenice da se na poziv nitko nije javio, u Vladi je svima postalo jasno da se očito radi o pravom Hrvatu i domoljubu koji takve smiješne cifre ne smatra mitom.

Ovoj vijesti dodajmo i kako je ministar Šustar u Ministarstvu znanosti danas imenovao dva povjerenika za potragu za Noinom arkom
Ovoj vijesti dodajmo i kako je ministar Šustar u Ministarstvu znanosti danas imenovao dva povjerenika za potragu za Noinom arkom

– Čovjek crta svastike, ne prodaje se za male cifre, sramoti državu, uspješno bježi od zakona… Pa zašto još nije u HDZ-u? – navodno je na nedavnoj sjednici predsjedništva stranke grmio Tomislav Karamarko koji je istog trenutka uz pomoć svojih veza u policiji pripremio novu ponudu za autora svastike.

Naime, kako saznajemo, nepoznatom delikventu bit će ponuđeno mjesto u Ministarstvu kulture.

– Oduševljen sam idejom. Mislim da od ovog čovjeka svi možemo puno naučiti, ja kad crtam svastike uvijek mi jedan krak ispadne nekako iskrivljen – izjavio je za Sprdex ministar Hasanbegović koji je za novog savjetnika već pripremio i novu funkciju u ministarstvu.

– Za njega smo otvorili novu poziciju, bit će svastičar, haha – nasmijao je prisutne ministar.

Iz Vlade su pozdravili ovu ideju te smatraju kako će ova suradnja zasigurno nadići političke konture i poprimiti jedan prijateljsko-kumski odnos.

– A to je savršena predispozicija za rad u ministarstvima, ako me razumijete – izjavio je za Sprdex jedan visokopozicionirani HDZ-ovac koji, priznao je, ipak strahuje da bi autor svastike prije preuzimanja funkcije mogao završiti u zatvoru pa su mu iz stranke velikodušno ponudili gliser da ubije dvoje ljudi na moru kako bi se na sudu izvukao s opomenom.

Autorice: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: