Tragedija na Prometnom fakultetu: Studentu usred ispitnog roka lopovi ukrali 20 pršuta

Josip Nakić, student treće godine prometnog fakulteta, policiji je prijavio nestanak cjelokupne ispitne literature. Njemu je, naime, sinoć iz iznajmljenog stana u zagrebačkom Sopotu nestalo dvadeset pršuta koje je pripremio za ove ispitne rokove.

“Što da vam kažem, otac je tri dana u drnišu klao svinje kako bi ja skupio sve potrebno za polaganje ispita. I sad je sve to nestalo. I to usred ispitnih rokova. Sad ne mogu ni dovoljno kuverti skupit da bar nešto prođem”, očajan je Josip koji se boji da će ispite trebati položiti takozvanim učenjem.

Josip ovog semesetra čeka težak ispit “Osnove kočija” koji slovi kao najteži još od kad je uveden aktualni kurikulum 1878. godine.

“Za to sam planirao potrošiti tri pršuta”, govori Josip. Sreća u nesreći je što je ovaj vrijedni student tri ispita kolokvirao pomoću janjetine.

“Što da vam kažem, sad moram većinu toga ostaviti za deveti. Morat ću cijelo ljeto raditi i lizati kuverte, a otac je već naručio tridesetak gudana iz Hercegovine, bit će to pravi genocid kad krenem pripremati pršute za nove rokove”, priča Josip.

Razveseli nas klikom:

0 comments