HNS zadovoljan odlukom UEFA-e u slučaju “svastika”: „Ne smijemo igrati na Poljudu. Mislili smo da će nas kazniti, a ne nagraditi“

Dan nakon dugoočekivane odluke iz UEFA-e o kazni zbog poljudske svastike još uvijek se nisu smirili dojmovi, u prvom redu zadovoljstvo. Povodom toga pokušali smo kontaktirati glavnog čovjeka hrvatskog nogometa. Nažalost, njega nismo dobili, ali smo zato dobili dobro raspoloženog Davora Šukera.

„Čujte, vidite, mi smo presretni. Cijelo vrijeme mislili smo da će nas UEFA kazniti, a oni nam zabrane igrati na Poljudu. Ni na kraj pameti nam nije bilo da će nas nagraditi zbog svastike“, sretan je bio Davor Šuker koji bi se možda i više potrudio da je znao da će biti ovako nagrađen.

„Tko zna, šteta što nismo znali da će nas nagraditi. Rado bi, primjerice, razvio veliku sliku mog posjeta Pavelićevu grobu ako bi zbog toga UEFA, primjerice, izbacila Hajduk iz europskih natjecanja. Ali ništa sad, najlakše je bit general poslije bitke“, nastavlja Šuker.

Upravo zbog ovakvog razvoja događaja slavlje u Hrvatskom nogometnom savezu trajalo je do kasno u noć, a dobru atmosferu nije pokvario ni prolazak Hajduka u treće kolo Europa lige.

Razveseli nas klikom:

0 comments