Hrvoje Šalković objavio status na Facebooku, ISIS odbacio odgovornost

Poznati zagrebački somina Hrvoje Šalković objavio je danas u vrijeme kad ljudi idu s posla i vise po Facebooku status dugačak preko 780 znakova. U bezumnom napadu jeftinom demagogijom stradalo je 38 mozgova, od čega je 12 maloljetnika, a teže je ozlijeđen centar za dobar ukus kod više od 350 osoba.

– Preživio sam granatiranje Vukovara, ali ovakve strahote ne vidjeh. Vozili smo se normalno u tramvaju, prošli smo otprilike tri stanice, znam jer sam taman krenuo šesti put presvući mokru majicu, kad je odjednum krenulo. Prvo je pala jedna gospođa s prednjeg sjedala, zatim mi je prišao beskućnik i umjesto da me pita kunu rekao: “Bebeš rutinu, razbu, bebeš mišljenja drugih, ustani, otputuj, uhvati život za muda i reci: Bu!”. Neki su padali po podu, djeca su govorila da im se pije Fanta, bio je strašno – prepričao je za Sprdex stravične detalje masakra jedan od preživjelih.

– Spasili su se samo ovi što hvataju Pokemone iako njima nema što ni stradati. Šalkovićevi rafali napadaju mozak – kaže naš sugovornik koji nam je potvrdio i da je Šalković u popodnevnim satima svoju objavu sponzorirao čime je jasno dao do znanja kako je jedina svrha ovog bezumnog terora napraviti što je moguće veću štetu.

Napad slovnim znakovima ili ljigoterorizam kako je u medijim prozvana ova vrsta ataka na civile jedan je od najsmrtonosnijih u europskoj povijesti, a o brutalnosti samog čina možda i najbolje svjedoči podatak kako je nešto iza 21 sat Islamska država s gnušanjem odbacila odgovornost za napad dok nas je Šalković nakon objave članka nazvao da pitamo teroriste koliko bi mu platili za objavu promo slike s ISIL-ovom zastavom.

D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: