Sprdex je 20. najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Do prvog je milijuna, kažu ljudi, najteže je doći, a zahvaljujući vama, dragi čitatelji, u siječnju 2016. godine portal Sprdex je uspio upravo u ovom, nadamo se, najtežem zadatku u svog pokretanja.

Majko, ako čitaš, ne zovi rodbinu, nismo milijunaši. Iako se osjećamo kao da jesmo.

Naime, nakon četiri godine na sceni Sprdex je u siječnju 2016. godine po prvi puta u jednom mjesecu zabilježio više od milijun ulaza na stranicu. Točnije, milijun i dvjesto tisuća.

Veliko i iskreno hvala svima, a posebno baš tebi, dragi čitatelju, što si i ovim klikom doprinio rastu našeg, sada više ne tako malog, portala.

Rast posjećeni produkt je suradnje Sprdexa i Net.hr-a, jednog od najvećih portala u zemlji, a kao potvrda obostrano korisne suradnje stiglo je i netom objavljeno istraživanje GemiusAudience prema kojem je Sprdex u siječnju bio dvadeseti najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Prema Gemiusu, istraživanju u kojem sudjeluje preko 100 najvećih portala u zemlji, Sprdex je u prvom mjesecu godine posjetilo više od 330 tisuća jedinstvenih korisnika iz Hrvatske koji su naše stranice pregledali gotovo dva milijuna puta!

To zasigurno ne bismo ostvarili bez vas i, još jednom, iskreno hvala dragi čitatelji.

Ovoj vijesti dodajmo i dvije još važnije. S ponosom objavljujemo kako zahvaljujući vašim klikovima bilježimo i do 4% više uspjeha prilikom uleta ženama u klubovima, a, prema prognozama Svjetske banke, ako nastavimo rasti ovim tempom do lipnja 2032. naši roditelji će morati priznati da je ovo što radimo pravi posao.

Ustrajmo zajedno u ovom cilju.

Hvala vam i nastavite pratiti Sprdex 😉

Uredništvo

 

 

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: