Desničar bijesan zbog micanja natpisa “Za dom spremni” sa spomenika: “Bio je tu samo dva mjeseca, nisam ga stigao do kraja ni pročitati!“

Sinoćnje noćno skidanje natpisa Za dom spremni sa spomenika HOS-ovcima posebno je odjeknulo u javnosti države koja je, eto, došla do tog stadija da se fašistički natpisi moraju tajno skidati pod okriljem noći.

Posebno su bijesni bili brojni desničari koji su već sinoć oko ponoć, kada su saznali za rušenje, upalili svoje CAPS LOCKOVE i krenuli s napadima na sve i svakoga. Štoviše, neki su se toliko zanijeli da su, u naletu adrenalina, nehotice točno napisali pokoje č i ć.

U ovu priču dobro se uklapa pomalo netipični desničar, Trpimir Zdrpislav Kočić iz Makarske, koji je netipičan utoliko što, prema vlastitom priznanju, nikada nije pogrešno napisao č i ć.

„Ali to je zato što uopće ne znam pisati, hahaha“, dodaje potom ovaj šaljivac koji se hvali da kod kuće ima prostoriju od desetak kvadrata koju je napunio članskim iskaznicama HSP-ova. „A ni jedna nije identična drugoj, sve sam ih promijenio“, dodaje naš sugovornik.

Njega, kaže, ovakav postupak Ostojićeve komunističko-kadavetsko-orjunaško-staljinističke-masonske-cionistićke milicije nije toliko iznenadio, ali ga je dobrano iživcirao.

Iako, jasno, ima jedva završenu srednju trogodišnju školu, Trpimir, kao svaki pravi Hrvat koji drži do sebe, u malom mozgu posjeduje znanje cjelokupne hrvatske povijesti. Naravno, pravo znanje ne može se dobiti u knjigama, već je Trpimir povijest učio od lokalnog svećenika, nepismenog oca i ljudi u krčmama koji su povijest učili od svojih seoskih svećenika i svojih nepismenih očeva.

„Pa oni da miču taj stari hrvatski pozdrav, mogli su bar dopustiti da ga do kraja pročitam“, grmio je Trpimir koji dobro zna da je stari hrvatski pozdrav Za dom spremni koristio još Nikola Zrinski dok je s mađarskom vojskom branio mađarski Siget od napada Osmanlija.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments