BITNE REFORME Vlada Facebooku uputila zahtjev za uvođenjem emotikona “Blagoslovi ovu objavu”

Vijest o uvođenju novih like-opcija odjeknula je poput bombe među srednjoškolcima, domaćicama i besposličarima, pa tako i među saborskim zastupnicima kao i članovima nove Vlade RH.

Iz HDZ-a su još predložili da se uvede emotikon "Nije istina, komunisti lažu", koji bi se, pretpostavlja se, koristili oko 22400959 puta dnevno, po jednom za svaku aferu
Iz HDZ-a su još predložili da se uvede emotikon “Nije istina, komunisti lažu”, koji bi se, pretpostavlja se, koristili oko 22400959 puta dnevno, po jednom za svaku aferu

Razočarani odsudstvom ”blagoslovi ovu objavu – lajka”, ministrica Bernardica Juretić, ministar Predrag Šustar i prvi potpredsjednik Tomislav Karamarko uputili su osnivaču Facebooka Marku Zuckenbergu oštar apel da se uvede i ”bless this post” opcija.

”Ovo su mutna vremena kada nas još prate mračni duhovi prošlosti i Hrvatima treba ukazati na kršćansku vrijednost pojedine objave. Također tražim da se lustrira crveni ljuti emotikon.” rezolutan je Karamarko.

Iz izvora bliskih državnom vrhu saznajemo da je ministar Hasanbegović sastavio i posebnu notu od 5 točaka gdje apelira na uvođenje ZDS lajka čime bi se spriječilo zatrpavanje komentarima kojima Hrvati iskazuju ljubav prema operi i fašizmu.

Ipak, glavni projekt Vlade ostaje emotikon “Blagoslovi ovu objavu”.

“To je univerzalni emotikon, može ga se koristiti u svakom trenutku. Primjerice, njime možete blagosloviti objave SDP-ovaca, novinara i ostalih komunista. Sa druge strane, možete ga koristiti u plemenite svrhe, pravdati objave o lopovluku, malverzacijama, kriminalu i sličnim sitnim grijesima kojima Đavo uporno iskušava prave hrvatske domoljube”, objasnio je visoki izvor iz HDZ-a.

Autorica: Marija Zrinski

Razveseli nas klikom:

0 comments