TRAGEDIJA U ZAGREBU Virusu Zike se smanjio mozak nakon što je napao Božidara Alića

Virusu Zike rapidno se smanjio mozak nakon što je nesretni virus pokušao napasti Božidara Alića.

“Upozorili su nas na Hrvatsku. Rekli su nam: “Nemojte ići tamo, tamo ni virusna epidemija ne može uspjeti”. Rekli su nam i da su većina Hrvata nema mozga pa ni nemamo što napasti. Nažalost, nismo ih slušali, rekli su nam da pretjerujemo”, očajan je virus kojemu se iz sekunde u sekundu mozak smanjuje.

Nesretnik je napao Alića misleći da je riječ o inteligentnom biću. “To se zove peh. Napao sam ga točno onaj minut u danu kad ne priča o domovini i Srbima. Ne znam, u tom trenutku učinio mi se kao razvijeni život”, prepričava nesretni virus.

Mozak nesretnog virusa sve je manji i manji. Trenutno je još uvijek u stanju normalno komunicirati.

“Mozak će se nastaviti smanjivati. Slijedi faza pisanja poema o Bleiburgu. Onda će se dodatno smanjiti pa će početi pričati o lustraciji. Onda će postati toliko malen da će moći raditi samo najprimitivnije radnje, nesretnik će bit na razini saborskog zastupnika HDZ-a s liste za dijasporu ili kandidat za predsjednika SDP-a”, rekao je Goran Vučko, epidemiolog iz Zagreba.

Kako doznajemo, nesretni je virus zaražen takozvanim retrovirusom HR 1941NDH koji se manifestira izljevom domoljublja na mozak koji potom potpuno izumire. Virus je otkriven prošle godine u šatoru u zagrebačkoj Savskoj ulici, lijeka nema, a donekle ga se može kontrolirati dovođenjem radikalne desnice na vlast.

Foto: N1

Razveseli nas klikom:

0 comments