Umalo tragedija na Markovom trgu: Čistačica preko vikenda zaboravila zaliti Oreškovića

Velika tragedija izbjegnuta je danas na Markovom trgu spretnom i sretnom intervencijom čistačice Jasmine K. koja je igrom slučaja u nedjelju ujutro došla u zgradu Vlade.

“Došla sam nahraniti ustašku zmiju koju nam je poklonio bivši predsjednik Josipović kad sam u kutu vidjela da je Orešković potpuno uvenuo”, priča čistačica. Orešković je,  prepričava nam, biljka koju je sa sobom donio Karamarko kad je došao na vlast.

“Nije zahtjevna, valjda je neka kanadska sorta, svaki dan zalijete je s malo vode i ona vegetira u kutu. Ne govori, nije zahtjevna i ne miješa se u nikoga, to je tipična uredska biljka. Međutim, mora bit da je nitko nije zalio cijelu subotu, potpuno je usahla kad sam došla”, prepričava čistačica koja je zaboravila na ustašku zmiju i požurila zaliti Oreškovića.

“Nisam ni razmišljala, samo sam zgrabila prvi kalež sa vitrine, valjda se Petrov neće ljutiti, napunila ga vodom i trčala između Tuđmanovih bista samo da što prije dođem do Oreškovića, mislim da sam stigla u zadnji čas”, prepričava Jasmina.

Razveseli nas klikom:

0 comments